Bytovka, alebo Zdravý domov Pt, 26.04.2024, 00:03



 Fotovoltaika |Tepelné čerpadlo Kotly na pelety |         Logged in as Guest | RSS
Site menu


13:25
Cenová ponuka na stavbu rodinného domu O50 so zastavanou plochou 67,50 m2
Stavba domu O50 so zastavanou plochou 67,50m2
Dom je v prevedení našim progresívnym systémom z keramického kompozitu.
Kvalitné keramické montované domy majú najlepšie certifikáty technických kvalít. V oblasti technicko-estetických kvalít, kde sa presnosť už pohybuje v milimetroch, popri tepelných a zvukovo izolačných vlastnostiach montované domy zaznamenali obrovský skok dopredu, pričom vo všetkých parametroch predbehli nielen klasické murované domy. Maximálna flexibilita pri plánovaní dispozície a rozsahu dodania robí našu ponuku bezkonkurenčnou. poskytuje komplexné riešenie od návrhu štúdie, vypracovania projektu na stavebné povolenie, výroby a výstavby holostavby až po odovzdanie domu na kľúč. Popri stavebnej činnosti a neustálom zavádzaní nových technológií, poskytujeme svojim klientom aj pomoc pri financovaní výstavby.
Okrem jednotlivých projektov pre našich klientov sa spoločnosť podieľa aj na výstavbe v developérskych akciách s vlastným financovaním takýchto projektov. Z profesionálneho hľadiska oblasť financovania dobrých projektov je pre našich partnerov prvkom finančnej stabilizácie. Vhodným vzorom je aj vznik konzorcií v rozvinutých krajinách (Ázia a Stredná Afrika), kde je pre celkovú úspešnosť náročných a rizikových projektov je nutná spolupráca s medzinárodnými inštitúciami, ako OSN a ďalšie.
Menší, energeticky úsporný rodinný dom vhodný aj ako rekreačná chata alebo štartovacie bývanie.
Dispozícia
V dome sa nachádzajú obývačka, spálňa, kúpeľňa s toaletou a sklad. Zádverie tvorí chodba s odkladacím priestorom na šaty. Hneď pri vstupe do domu je umiestnená aj malá miestnosť skladu, ktorá môže byť alternatívne využitá ako samostatné WC (viď alternatívny pôdorys). Obývacia izba je spojená s kuchynským a jedálenským kútom. Terasa v záhrade domu je prístupná z obývacej izby aj spálne. Dom má nízku spotrebu energie na vykurovanie, má optimalizované stavebné konštrukcie a je veľmi vhodný aj na svojpomocnú výstavbu. Projekt je primárne určený na rovinatý terén.
Pri každom projekte či už doma alebo v zahraničí vychádzame zo všeobecného princípu diverzifikácie rizík a samozrejme aj budúcich ziskov a investícií.
Cena zahŕňa štandardný materiál, práce, transport, výrobnú projektovú dokumentáciu, valbový typ strešnej konštrukcie tvorený väzníkmi, nezahŕňa povrchovú úpravu terasy, vytvorenie pergoly, DPH. Podmienkou realizácie je odizolovaná základová doska realizovaná systémom RRFS vrátane tepelnej izolácie a hydroizolácie
Cena zahŕňa štandardný materiál, práce, transport, výrobnú projektovú dokumentáciu, valbový typ
strešnej konštrukcie tvorený väzníkmi, nezahŕňa povrchovú úpravu terasy, vytvorenie pergoly, DPH.
Podmienkou realizácie je odizolovaná základová doska realizovaná systémom RRFS vrátane
tepelnej izolácie a hydroizolácie.
Revízna správa komínového telesa je zahrnutá pri zazmluvnení III. stupňa vyhotovenia.
Vzhľadom k technológii výstavby montovaného domu z keramického kompozitu si vyhradzujeme
právo na malé úpravy v konštrukcii, ktoré však nijakým spôsobom neovplyvnia celkovú architektúru.
Pokiaľ by ste mali záujem čiastočne korigovať riešenie tohto projektu, je možné znížiť cenu,
k čomu je však potrebné stretnutie s našim architektom.
Táto ponuka je platná 1 mesiac.
 
Category: Cenová ponuka | Views: 1546 | Added by: iris | Tags: materiál, pergoly, strešna, systém, konštrukcija, zolácia, DPH, tepelna, RRFS, väzník, práce, dokumentácia, štandart, terasy, základová, výrobú, odizolovaná, doska, Cena, vytvorenie, projekt, realizácia, hydroizolácia, Transport | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]
Log In

Search

Calendar
«  April 2019  »
NePnUtStŠtPtSo
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Entries archive

Site friends

....









Fotovoltaika
Tepelné čerpadlo
Kotly na pelety
Kachle na pelety s vymenníkom
Kachle na pelety teplovzdušné



IČO : 43706754
ing. Demidov
+421940291413
zdravydom.eu@gmail.com 
zdravydom.eu©2024