Bytovka, alebo Zdravý domov Pn, 29.04.2024, 16:04



 Fotovoltaika |Tepelné čerpadlo Kotly na pelety |         Logged in as Guest | RSS
Site menu


08:37
Aby vám v zime nebola zima

 

Elektrické podlahové kúrenie s využitím infra fólií od Heat Decor predstavuje inovatívny a spoľahlivý spôsob vykurovania, ktorý prináša teplé a pohodlné prostredie do vašich interiérov.

Prečo práve infra fólie?

Infra fólie Heat Decor patria k moderným vykurovacím systémom, ktoré ponúkajú vysokú účinnosť a spoľahlivosť pri vykurovaní interiérov. Infračervená technológia je známa svojou schopnosťou priamo ohrievať objekty a povrchy, zabezpečuje rovnomerné a pohodlné vykurovanie miestností a jej výhodou je tiež nízka profilová výška, teda že fólie sa ľahko inštalujú pod rôzne typy podláh dokonca i pri malom priestore pod podlahovou krytinou.

Ďalšou prednosťou je záruka produktov Head Decor na desiatky rokov. Pre základné fólie HD-G je to záruka 10 rokov, HD-EPL fólie sa môžu pochváliť 25-ročnou zárukou a prémiové druhy HD-PRO až 30 ročnou zárukou.

Infra fólie sú vybavené vstavaným termostatom, vďaka ktorému si môžete pohodlne nastaviť požadovanú teplotu v miestnosti, aj keď sa v nej nenachádzate. Cez aplikáciu v mobile viete spustiť systém z akéhokoľvek miesta na svete. Inštalácia fólií je možná horizontálne aj vertikálne pod rôzne typy povrchov.  Závisí od druhu použitej fólie a jej špecifickej hrúbky, ktorá sa pohybuje od 0,338 mm do 0,500 mm.

infra fólie

Bezstarostné elektrické podlahové kúrenie

Toto univerzálne a výhodné elektrické podlahové kúrenie patrí k obľúbeným spôsobom vykurovania aj pre svoju rýchlu inštaláciu, ktorá pri rodinnom dome s výmerou 150 m2 predstavuje jeden deň.

Elektrické podlahové kúrenie si nevyžaduje žiadnu údržbu ani pravidelný servis ako iné vykurovacie systémy. Fólia je umiestnená pod podlahovým povrchom, čo znamená, že nezasahuje do estetiky miestnosti. Na jeho ovládanie nie je potrebná žiadna technická miestnosť, stačiť vám bude malý a veľmi inteligentný termostat.

Elektrické podlahové kúrenie infrafóliami od Heat Decor má rýchly nábeh kúrenia, kedy už po pár minútach od zapnutia začínate cítiť príjemné teplo. Vďaka tomu môžete pomerne rýchlo a efektívne dosiahnuť požadovanú teplotu v miestnosti.

Stačí vám správna vykurovacia sada

Výber správneho vykurovacieho systému môže byť kľúčovým krokom k úspore času a financií pri vykurovaní vášho domova. Pre tých, ktorí by si vykurovanie radi inštalovali sami, sú tu špeciálne vykurovacie sady, ktoré vám aj vášmu domovu prinesú mnoho výhod.

Balenia v ponuke spoločnosti Heat Decor obsahujú základné komponenty infračerveného vykurovania fóliami a príslušenstvo potrebné pre jednoduchú inštaláciu. Sady sú dostupné v rôznych variantoch, ktoré sa líšia typom vykurovacej fólie a množstvom komponentov, prispôsobených celkovej ploche vykurovacej fólie v balení.

Obsah zvolenej súpravy tvorí konkrétna vykurovacia fólia, ktorú je možné v závislosti od jej typu ľubovoľne strihať. Nájdete tu aj dostatočný počet konektorov a vulkanizačnej pásky, aby ste mohli vykurovaciu fóliu prispôsobiť svojim potrebám.

Balenie obsahuje tiež krabičku pre montáž termostatu do steny a 3 metre chráničky. Sada má tiež špeciálnu lepiacu pásku Heat Decor na uchytenie k podlahe a podrobný ávod na montáž celého systému.

O váš komfort sa postará inteligentný termostat

termostat na infra fólieNajnovšia technológia termostatu je navrhnutá tak, aby zabezpečila nielen komfortnú teplotu vo vašej domácnosti, ale aj maximálnu úsporu energie. Dôvodom je spojenie prvotriednych materiálov s jednoduchým dizajnom vhodným do každej domácnosti.

Termostat vám umožní nastaviť teplotu presne podľa vašich preferencií. Zariadenie dokáže  optimalizovať vykurovanie tak, aby ste šetrili energiu i finančné prostriedky – v čase, keď nie ste doma znižuje teplotu a keď sa vrátite, tak ju opäť zvýši.

Výpadky tepla môžu byť v zimných mesiacoch značným problémom, ktorý môže ovplyvniť pohodlie a bezpečnosť vašej domácnosti. Našťastie existuje moderné riešenie, ktoré vám zabezpečí  teplý a príjemný domov aj v prípade dlhodobejších výpadkov. Ak sa teda chcete pred príchodom vykurovacej sezóny poistiť, investícia do riešenia od spoločnosti Heat Decor je rozumné riešenie.

Sme partneri spoločnosti Heat Decor, kontaktujte nás.
technológia,úspora,vykurovanie,inštalácia,infračervené, termostat, folie, teplo,podlahove,kurenie,elektricke,eko,šetri,energia,

Views: 92 | Added by: iris | Tags: vykurovanie, energia, elektricke, inštalácia, ÚSPORA, podlahove, teplo, šetri, technológia, infračervené, termostat, folie, kurenie, ekO | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]
Log In

Search

Calendar
«  Január 2024  »
NePnUtStŠtPtSo
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Entries archive

Site friends

....









Fotovoltaika
Tepelné čerpadlo
Kotly na pelety
Kachle na pelety s vymenníkom
Kachle na pelety teplovzdušné



IČO : 43706754
ing. Demidov
+421940291413
zdravydom.eu@gmail.com 
zdravydom.eu©2024