Bytovka, alebo Zdravý domov Ut, 16.04.2024, 08:58



 Fotovoltaika |Tepelné čerpadlo Kotly na pelety |         Logged in as Guest | RSS
Site menu


18:42
Polytech 3E-Progresívna stena-EKONOMICKÝ-EKOLOGICKÝ-ENERGETICKÝ ÚSPORNÁ STAVBA.
Polytech 3E
Polytech 3E je progresívna technológia na výrobu ľahkých stenových prefabrikátov WLS (Wall Light Solid) z keramického kompozitu Siopor®, Liapor a Smektit. Využívanim prírodných materiálov chránime životné prostredie, ale predovšetkým zdravie ľudí, ktorí využívajú obývacie a pracovné priestory postavené na báze technológie Polytech 3E. Liapor a Siopor sú suroviny, ktoré tieto prednosti garantujú. Homogénne steny WLS majú vynikajúce tepelno-izolačné vlastnoti, ktoré spĺňajú nízko-energetické kritériá. Domy postavené touto technológiou su taktiež cenovo výhodné. Pri progresívnom systéme sú rozvody, statika, spojovacie konštrukcie, dotepľovanie konštrukcie a systémové konštrukcie priečelí a interiérov súčasťou stien.

Polytech 3E>>>EKONOMICKÝ-EKOLOGICKÝ-ENERGETICKÝ ÚSPORNÁ STAVBA. Polytech 3E je progresívna technológia na výrobu ľahkých stenových prefabrikátov WLS (Wall Light Solid) z keramického kompozitu Siopor®, Liapor a Smektit. Využívanim prírodných materiálov chránime životné prostredie, ale predovšetkým zdravie ľudí, ktorí využívajú obývacie a pracovné priestory postavené na báze technológie Polytech 3E.

 

Prednosti progresívneho systému POLYTECH 3E v skratke
  • Dom ako dielo a hodnota
    K prednostiam, ako sú pevná cena a krátky čas výstavby, ktoré vyplývajú z použitia Liaporu a Sioporu, sú pridružené aj tie, ktoré vyplývajú zo spôsobu výstavby masívnych domov, neklesajúca hodnota stavby a dlhá životnosť.
  • Stavebné materiály sú ekologické a prírodné
    Stavebné materiály by pre účely bývania mali byť podľa možnosti prírodné. Tak chránia nielen životné prostredie, ale aj zdravie ľudí, ktorí v dome bývajú. Liapor a Siopor ako hlavné materiály Vám tieto výhody garantujú.
  • Úspora energie novej masívnej vonkajšej steny.
    U-hodnota 30 cm hrubej vonkajšej steny 0,22 W/m2K je pre masívny dom jedinečná. Týmto je masívna stena z nášho systému základom vášho šetrenia energie.
  • Prírodná klimatizácia- priedušné steny
    Aby ste sa cítili dobre, potrebujete steny, ktoré dýchajú. Dosiahnuteľné je to priedušnou tepelnoizolačnou vrstvou s faktorom priedušnosti µ10.
  • Vysoká izolačná hmota garantuje príjemnú vnútornú klímu
    V zime príjemne teplo, v lete príjemne chladno. Zabezpečte si to prostredníctvom hmoty s vysokou izolačnou schopnosťou zo Liaporových-Siopor masívnych vnútorných stien.
  • Stupeň nepriezvučnosti
    Stupeň nepriezvučnosti "Laipor-Siopor" vonkajšej steny Rw51 vám dáva istotu pre mnoho útulných a zotavujúcich hodín, ako aj pokojný spánok.
  • Žiadna šanca pre oheň
    Okrem ostatných faktorov je dôležitá pre Vašu bezpečnosť aj odolnosť stien a platní voči požiaru. Táto je pri Liapor-Siopor materiáloch garantovaná triedou požiarnej odolnosti F180.
Progresívna stena
  • homogénna konštrukcia - výhodná najmä proti prestupom tepla
  • nemasívna - nezvyšuje nároky na priestor a zakladanie
  • súdržná - nepodmieňuje železobetónovú konštrukciu
  • úsporná v materiáloch
Porovnanie technických a kvalitatívnych ukazovateľov

Prednosti progresívneho systému POLYTECH 3E v skratke Dom ako dielo a hodnota K prednostiam, ako sú pevná cena a krátky čas výstavby, ktoré vyplývajú z použitia Liaporu a Sioporu, sú pridružené aj tie, ktoré vyplývajú zo spôsobu výstavby masívnych domov, neklesajúca hodnota stavby a dlhá životnosť. Stavebné materiály sú ekologické a prírodné Stavebné materiály by pre účely bývania mali byť podľa možnosti prírodné. Tak chránia nielen životné prostredie, ale aj zdravie ľudí, ktorí v dome bývajú. Liapor a Siopor ako hlavné materiály Vám tieto výhody garantujú. Úspora energie novej masívnej vonkajšej steny. U-hodnota 30 cm hrubej vonkajšej steny 0,22 W/m2K je pre masívny dom jedinečná. Týmto je masívna stena z nášho systému základom vášho šetrenia energie. Prírodná klimatizácia- priedušné steny Aby ste sa cítili dobre, potrebujete steny, ktoré dýchajú. Dosiahnuteľné je to priedušnou tepelnoizolačnou vrstvou s faktorom priedušnosti µ10. Vysoká izolačná hmota garantuje príjemnú vnútornú klímu V zime príjemne teplo, v lete príjemne chladno. Zabezpečte si to prostredníctvom hmoty s vysokou izolačnou schopnosťou zo Liaporových-Siopor masívnych vnútorných stien. Stupeň nepriezvučnosti Stupeň nepriezvučnosti "Laipor-Siopor" vonkajšej steny Rw51 vám dáva istotu pre mnoho útulných a zotavujúcich hodín, ako aj pokojný spánok. Žiadna šanca pre oheň Okrem ostatných faktorov je dôležitá pre Vašu bezpečnosť aj odolnosť stien a platní voči požiaru. Táto je pri Liapor-Siopor materiáloch garantovaná triedou požiarnej odolnosti F180. Progresívna stena homogénna konštrukcia - výhodná najmä proti prestupom tepla nemasívna - nezvyšuje nároky na priestor a zakladanie súdržná - nepodmieňuje železobetónovú konštrukciu úsporná v materiáloch

Zdroj: Silikátové univerzity v Kyjeve a Viedni
Popis konštrukčného systému
  • Konštrukčný stavebný systém sa skladá z ľahkých stenových celokeramických prefabrikátov.
  • 100% prírodný, netoxický materiál na báze nekovových materiálov.
  • Zvislé konštrukcie pre interiér a exteriér s hr. 15 cm sú navrhnuté ako liate časti veľkej tabule (ľahký keramický betón), stupeň pevnosti 4,5 Mpa. Vonkajšie steny sú pokryté izoláciou zo 100 % prírodného, ekologického, pórovitého, nepriepustného, keramického Sioporu.
  • Tento výrobok je nízkoenergetický a súčasne nízkonákladový a rýchlo realizovatelný.
  • Spĺňa najprísnejšie normy EU a požiadavky svetových trhov.
  • Technická expanzia stimuluje vytváranie nových konštrukčných systémov s použitím nových materiálov. Aplikácia výlučne porodných komponentov ako v našom prípade, prináša úspešný citeľný návrat k tradíciám (znamená novú generáciu ľahkých keramických domov). 
Views: 4198 | Added by: iris | Tags: betón, netoxický, ľahký, keramický, pórovitý, ekologický, nepriepustný, neprie-zvučnosť, systém, prírodný | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]
Log In

Search

Calendar
«  Marec 2012  »
NePnUtStŠtPtSo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Entries archive

Site friends

....









Fotovoltaika
Tepelné čerpadlo
Kotly na pelety
Kachle na pelety s vymenníkom
Kachle na pelety teplovzdušné



IČO : 43706754
ing. Demidov
+421940291413
zdravydom.eu@gmail.com 
zdravydom.eu©2024